Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft een ebook gepubliceerd met een voorpublicatie van de Bijbel in Gewone Taal. Deze voorpublicatie is uitgebreider als het reeds verschenen boek. De nieuwe toevoeging bevat het lijdensverhaal uit het Evangelie van Johannes en het verhaal van Pinksteren (Handelingen). Het Nederlands Bijbelgenootschap geeft hiermee een digitaal voorproefje van de Bijbel in Gewone Taal die in oktober van dit jaar zal verschijnen.

Een aantal weken geleden verscheen de BasicBijbel als ebook. Deze bijbel in makkelijk Nederlands is inmiddels compleet. Het betreft een bijzonder initiatief, waar de auteur/redacteur Jacoline Kleyn ruim 15 jaar aan heeft gewerkt. De BasicBijbel geniet inmiddels een grote interesse in Nederland en wordt, ondanks dat deze alleen digitaal bestaat, steeds meer gebruikt.

Beide ebooks zijn verkrijgbaar via o.a. boekhandel.org

Bijbel in Gewonen Taal voorproefje: http://www.boekhandel.org/product/5150500070001

BasicBijbel: http://www.boekhandel.org/product/5150500020173

 

Comments are closed.