Vijf Nederlandse bijbelsvertalingen zijn nu ook beschikbaar in de iBookstore van Apple. Helaas is de Nederlandse iBookstore nog niet geopend, maar de bijbels zijn wel verkrijgbaar in de buitenlandse iBookstores van Apple.  Nederlanders die zich met hun iPad of iPhone in het buitenland bevinden kunnen hierdoor wel de Nederlandse bijbelvertalingen kopen voor gebruik op hun iPad of iPhone.

De landen waar op dit moment de iBookstore geopend is zijn: Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, USA, Canada en Autralië. Vanuit deze landen kunnen de Nederlandse bijbelvertalinge gekocht worden in de iBookstore. Zodra de Nederlandse iBookstore open gaat zullen deze bijbelvertalingen ook vanuit Nederland beschikbaar zijn in de iBookstore.  Op dit moment is het niet bekend wanneer de Nederlanse iBookstore open zal gaan.

De volgende bijbelvertalingen zijn beschikbaar in de iBookstore:
De Nieuwe Bijbelvertaling
De Nieuwe Bijbelvertaling met deuterocanonieke boeken
De NBG-vertaling 1951
De Groot Nieuws Bijbel
De Statenvertaling

Bovenstaande links gaan naar de website van Importantia Publishing, de uitgever van deze ebijbels. Op de pagina zijn linken aanwezig naar de verschillende iBookstores.

Voor de iPad en iPhone gebruikers die de grenzen van Nederland niet verlaten en dus nog niets kunnen aanschaffen in de iBookstore is het al wel mogelijk de Nederlandse Bijbelvertalingen in het mijnEPUB formaat op hun iPad te gebruiken.

 

Comments are closed.