De Nederlandstalige bijbels zijn nu ook verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische iBookstores. Gisteren opende de Nederlandse iBookstore van Apple haar deuren voor de Nederlandse consument en vandaag zijn daar de Nederlandse bijbels verkrijgbaar.

Consumenten in de USA, Canada en de UK konden al enkele maanden de Nederlandstalige bijbels verkrijgen in hun iBookstores, maar de Nederlandse consumenten konden dat nog niet. Nu Apple ook de iBookstore in Nederland en België heeft geopend konden de bijbels eenvoudig worden doorgezet.

De iBookstore kan worden gebruikt door iedereen met een iPad of een iPhone. In de store kunnen op eenvoudige wijze ebooks worden aangeschaft die vervolgens op de iPad en/of iPhone gelezen kunnen worden. Voor mensen die werken met een andere tablet of telefoon of een eReader konden al langer aan bijbels komen in het mijnEPUB formaat.  Bijbels in mijnEPUB kunnen ook gebruikt worden op een iPad en iPhone.

 

Comments are closed.